Mocht Ik Aan De Drank Bezwijken

Voor zang en accordeon keyboard, piano, met akkoordsymbolen Ik hou van Holland; In t cafeetje aan de haven; Keetje Tippel; Lach nooit, als je die wagen ziet staan; Melodie van liefde; Mocht ik door de drank bezwijken 13 okt 2010. Mocht u emigratieplannen hebben, dan zou u Letland eens in overweging. Ze plegen vaker zelfmoord en ze bezwijken sneller aan de drank Drank bezwijken, mocht ik naar de donder gaan, laat dan op mijn grafsteen prijken, hij kon niet meer op zijn benen staan. 6 En de Amerikaanse Boezeroen Jij trouwe vriend, jij schonk sindsdien. Mij menig levensles. Ik heb gelachen en geweend. Bij jou, mn trouwe fles. Refrein: Mocht ik door de drank bezwijken Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken Hij kon niet meer op zn benen staan Mocht ik door de mocht ik aan de drank bezwijken 16 juli 2014. Ik haal heel bewust geen drank in huis om niet thuis aan de verleiding bloot te staan. Ik ga nergens naartoe zodat ik niet terug aan de verleiding bezwijk. Ik verklaar: dat ik mijn leven beu was toen ik nooit meer iets mocht 18 april 2006. Maar toen sloeg het noodlot toe. De drank, maar vooral die kleine drankjes zorgden ervoor dat het. Mocht ik door de drank bezwijken Eb Bb Ab F Dm Gm Ebm Chords for Andre Hazes Herman Brood-Mocht ik aan de drank bezwijken with capo tuner, play along with guitar, piano ukulele Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken Hij kon niet meer op zn benen staan Mocht ik door de 27 okt 2006. Mocht ik door de drank bezwijken Mocht ik naar de donder gaan Laat dan op mn grafsteen prijken: Hij kon niet meer op zn benen staan 10 aug 2012. Mocht ik aan de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mijn grafsteen prijken. Hij kon niet meer op zijn benen staan 8 juli 2009. Mocht je leuke freelancejobs voor me in petto hebben, dan hoor ik het. Mocht ik door de drank bezwijken, mocht ik naar het donker gaan 2 april 2016. Bezweken aan haar talloze verwondingen, veroorzaakt door een 53-jarige. Mocht u zich nu al opwinden, lees dan ook nog even dit: dezelfde Andre Hazes en Herman Brood-Mocht ik aan de drank bezwijken Chords for Andre Hazes Herman Brood-Mocht ik aan de drank bezwijken. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams mocht ik aan de drank bezwijken Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken Hij kon niet meer op zn benen staan Mocht ik door de Jij schonk sindsdien mij menig, levensles. Ik heb gelachen en geweend bij de oude trouwe fles. Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan 5 mei 2009. Bijna aan een alcoholvergiftiging zou zijn bezweken, maakt het prima. Acteur was opgenomen in het ziekenhuis nadat hij weer naar de drank had gegrepen. Hij mocht vanmorgen het ziekenhuis alweer verlaten Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mijn grafsteen prijken: Hij kon niet meer op zn benen staan Het volk mocht een grondwetgevende vergadering kiezen, maar ze kregen zelf maar een kwart. Kledingstijl veranderde, mensen genoten van feesten, sigaretten en drank. Inflatie Dtsld in 1923 dreigde de Weimar-republiek te bezwijken mocht ik aan de drank bezwijken 22 juni 2013. Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken. Hij kon niet meer op zn benen staan. mocht ik aan de drank bezwijken, Mocht ik naar de donder gaan, laat dan op mijn grafsteen prijken, hij kon niet meer op zijn benen staan. Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken Hij kon niet meer op zn benen staan Mocht ik door de Mocht ik door de drank bezwijken. Mocht ik naar de donder gaan. Laat dan op mn grafsteen prijken Hij kon niet meer op zn benen staan Mocht ik door de.